Mätt som en plätt

yes nu är jag fan mätt. Min mästerkock till pojkvän har stått och lagat någon god gryta i över en timme som vi åt alldeles nyss. Riktigt god blev den faktiskt :)

Och här sitter jag med hans gamla byxor på mig som han tyckte jag skulle vara så himla snygg i.
Dom sitter hur pösigt som helst och blev värre än baggyjeans men tycker han jag är fin så får jag stå ut med att se ut såhär ikväll. Vi ska till Torsten och Jonas snart väntar bara på att hjärtat ska komma ut från duschen.

Har varit hos honom sen i måndags nu. Fan vad dagarna går fort när jag är med honom.
Han överaskade mig i måndags och ringde och väckte mig vid tolv tiden på förmiddagen.
Jag svarar yrvaket och han vräker ur sig att det är dags att vakna för att han är utanför.. HJÄLP vad glad jag blev. Vi som inte hade bestämt att ses förren vid 3-4 tiden på eftermiddagen. Och någon minut senare ringde det på dörren :) sen påvägen hem till honom köpte jag ett par skor på skopunkten. SKIT snygga!

Sen åkte vi hem till honom. Det blev champagne, vin, räkor, aioli, baguette och vitlöksbröd. Helt underbart!

Nu ropar älsklingen så måste springa. Puss <3


Vilken hejdundrande helg

Hej hopp!
Gud vilken helg det varit.. Jag som hade fått avsmak för alkohol och bestämt mig för att ta en paus ifrån den tills jag ska med partybåten. Men icke sa nicke som vanligt när jag bestämmer mig för saker.

Fredagen blev promenix med Soffan och hennes vovve Phoenix runt i Eriksberg. Riktigt fint faktiskt! Men kallt.. (har fortfarande inte lärt mig att ta på mig ordentligt med kläder) Sen efter det så åkte vi in till stan för att köpa godis på 4-gott men det blev ju lite andra uppdrag också. Först blev det in på skopunkten på backaplan där jag hittade ett par skor som jag blev alldeles kär i. MÅSTE HA. Så nu längtar jag bara efter min lön som kommer in imorgon och hoppas att det är en fet sådan så att jag har råd. Massa saker jag måste ha pengar till nu nämligen.






Sen drog vi vidare till huveröds och köpte ett koppel till Soffans nya hund som hon hämtar på tisdag :)
SEN bar det av till Paprika (vi var ju hungriga) haha. Riktigt gott, älskar deras baguetter och sallader. MMMM <3

Sen tillslut så skulle vi till godisaffären men då stöter vi på Benjamin som bjuder med mig ut.
Dom hade tydligen planerat att dra ut några från Model Lab och fira Mia som flyttar till Norge nästa vecka. Eller fira och fira.. mer säga hej då. Och självklart var jag på! Har alltid velat gå ut med Benjamin och Paula så jag blev genast pepp som fan.

Vi sa hejdå och sen gick jag och Soffan och köpte en liten påse med godis. Och jag följde med henne hem och kollade på let's dance innan det var dags att bege sig till stan och möta upp model lab folket.




Det blev att vi gick till Hotell Avalon där Benjamin typ känner alla (vad det verkade som) och han var så himla snäll att han bjöd HELA kvällen. Och det var ju inga billiga öl och cider det handlade om utan ENDAST drinkar. Riktigt goda sådana också! Fan vad härligt. Väldigt kul hade vi allihopa iallafall även om jag blev fullast av alla^^






Lördagen var jag riktigt bakis så jag bestämde mig för att ha myskväll med soffan och titta på Robinsson.
Men som vanligt blev det ändrade planer.



Mia och Lena tjatade på mig så jag bestämde mig för att följa med ut på Karisma. Fick även med mig ett helt jävla gäng! Emelie, Tim, Freddie, Micki, Hampus, Oskar och Johannes. Tyvärr så följde inte Lena med ut och Freddie tröttnade på att stå i kön så han drog hem. Men vi andra hade skitkul! Träffade Mia där inne också med hennes killkompisar. Fan vilken kväll och fan vad vi dansade. Kröp nästan hem sen för att jag hade så ont i fötterna, fick sällskap av Emelie.







Idag söndag har jag och Emelie sovit till klockan halv tre typ fråga mig inte varför. Sen har vi bara glott på tv och tagit det lugnt. Hon åkte hem förut och jag och mamma har kollat på Johan falk.

Nu längtar jag sönder mig tills imorgon då jag och Tim firar 4 månader och han kommer hem.
Han har någon överaskning till mig och jag är så himla nyfiken!
Han hämtar mig här hemma vid 3 tiden så får se vad han har hittat på för kul :)

Puss liksom

Vänt på dygnet

Igår var jag och fikade med Lena i stan efter att hon slutat jobba.
Gick upp på model lab och hämtade henne och fick samtidigt träffa Mia och Anna-Maria.
Det var roligt, men det var en jävligt konstig känsla att gå in där utan att jag jobbar kvar.

Vi fikade på condecco och det ångrar jag som fan! Beställde blåbärspaj med vaniljsås och en chai.
Blåbärspajen smakade ingenting och hade as konstig konsistens. Och chaien smakade bara varmt vatten.
Det är verkligen bara espresso house som kan göra chailatte! Gå inte till condecco och fika säger jag bara. Inte värt pengarna. USHA!

Efter fikan så åkte jag hem. Gjorde inget speciellt.. satt vid datan och sånt till två på natten typ sen somnade jag.
Vaknade klockan tolv imorse, åt frukost och sen somnade jag igen och vaknade kl 17:00! Helt insane. Hur fan kan man sova så mkt? Så nu har jag plötsligt vänt på dygnet och är skitpigg.


Var hemma hos Johanna & Elin en sväng förut och käkade pizza, mjuk pepparkaka och drack kaffe. Det var trevligt. Fick även träffat Johannas nya kille Linus :) Så himla kul att hon har hittat någon.









Nu vettefan vad jag ska göra. Blir väl att ta igen gamla paradise hotel avsnitt jag missat eller nått.

Pöööööss

Klostergården

Åååh nu när jag väl är inne på nostalgi så kan jag lika gärna fortsätta!
När jag var liten, jag var typ kanske nio år så åkte jag och min storebror alltid iväg två veckor varje
sommar på kollo (sommarläger typ). Det var helt underbart!


Kommer ihåg första gången jag fick hem blanketten i brevlådan. "Klostergården" ? Vill mamma skicka iväg mig på något jävla kloster eller? Nej nej! Inte alls. Det heter så för att det typ är ett gammalt kloster eller något. Jättefint iaf! Låg precis vid havet med små söta röda stugor och byggnader.

Jag trivdes så himla bra där och hittade hur många vänner som helst som jag har kvar än idag.
Vi var ett speciellt gäng som alltid åkte dit på sommrarna och bodde tillsammans i stugan.
De jag minns bäst är Izabella, Karolin och Rebecca Modig. Dom tre tjejerna glömmer jag ALDRIG.
Jag och Izabella blev ju bästisar tillslut och umgicks dag som natt även utanför detta lägret.
Vet inte riktigt vad som hände sen.. eller JO! Haha nu minns jag. Mamma ville inte att jag skulle umgås med henne mer för att hon påverkade mig negativt. Sjukt egentligen med tanke på att det var jag som var den vilde. Det var jag som ville dricka alkohol och röka redan vid 12 års ålder. Izabella hade alltid mkt emot sånt!
Men men tråkigt som fan så har vi tappat kontakten, men det känns som att vi börjar få upp den igen? Kul när man stöter på varandra ute på krogen lite då och då :)



Karolin kom jag också väldigt nära. Hon blev nästan som en mamma för oss alla. Hon var den som var mest mogen och ansvarsfull. Vi umgicks också en hel del men även det dog ut.. Nu har jag inte ens kvar hennes nummer. Vet knappt om människan lever? Hade vart kul att ses någongång..



Och Rebecca.. shit jag minns henne som igår hur hon såg ut på den tiden.. kort brunt hår och osminkad. Med sina gigantiska regnstövlar och regnkläder. Fan vad kul vi hade! Och nu har hon växt och blivit så stor och vacker så jag knappt fattar att det är samma människa. Vi har ändå bäst kontakt av oss tre men vi umgås inte direkt.. det är också synd.

Jag hatar att man växer ifrån sina vänner. Jag hoppas att dom jag har nu inte försvinner.. Jag vill ha kvar dom och jag tänker kämpa! Men det sägs ju att dom som man lär känna under gymnasiet och fortsätter umgås med efteråt har man kvar hela livet. Jag tror nog faktiskt på det! Fan vad grymt.. isåfall ska du få vara brudtärna på mitt bröllop Hannie! <3

Puss och hej

Saknar Strömma

Idag tänker jag ägna ett inlägg åt hur mkt jag saknar strömma.

Jag saknar:

- att kunna gå runt med mjukisbyxor varje dag

- att slippa behöva sminka mig

- att alltid ha kompisar runt omkring mig

- att alltid ha något att göra

- Hannie & Torsten, två nära vänner som jag umgicks med mkt på strömma men typ aldrig nuförtiden.

- samkvämen

- att sitta och röka på trappan med en kopp te

- festerna och sammanhållningen

- att ligga och sola på den stora gräsmattan

- tjejsnacket i stugan på söndagarna

- idolkvällarna i pentryt

Allt blir så annorlunda efter gymnasiet.
Allt blir så ytligt igen.. inga mer fester uppe vid vändplan utan nu är det dyra krogrundor som gäller.
Man umgås inte med så många olika människor längre utan nu är det max två-tre stycken som man hänger ihop med. Jag har inget jobb, jag är snart helt utan pengar. Jag vill jobba med djur, vara rik och ut och resa massa massa! Give me money <3



Back to götet

Nu är jag hemma ifrån Sälen igen efter en helt insane vecka!
Svårt att berätta allting med bara text men kan ge det ett litet försök :)


Vi åkte på söndag morgon vid tio tiden ungefär. Och redan då knäckte vi första biran. Helt underbart!
Linn började köra så hon kunde inte dricka. Hon och Freddie byttes av vid halva vägen så först då började hon också häva i sig ;)

Emelie spydde efter en halvtimmes färd i bilen då vi stannade till i Trollhättan för att köpa en stereo, lite komiskt måste jag säga.
Desto mer fulla vi blev desto mer röksugna blev vi i bilen så därför blev det att vi rökte en del ciggaretter.
Linn var lite klantig så hon råkade aska glöd på sig själv och märkte det inte förrens det började ryka i hela bilen. (vid detta laget var vi ute på motorvägen) Och Alla tjejer i baksätet bara skriker till freddie: "STANNA BILEN LINN BRINNER!!!!" haha han stannar in till kanten fort som fan och Linn kastar sig i snön. Två stora hål blev det i hennes fina tröja. ^^

Hela bilfärden dit tog sammanlagt 8 timmar. FY FAN säger jag bara för att sitta i en bil så länge. Inte roligt överhuvudtaget. Och när vi kommer fram är det 25 MINUS! Kallt som satan men alla var så nyfikna på hur stugan såg ut så vi skyndade oss in, packade upp, valde rum, lagade mat och satte oss och åt tillsammans. Riktigt jävla mysigt.

Det var party VARJE dag. Det var inte en endaste dag UTAN alkohol. Helt sjukt! Vi började dricka vid tio tiden på morgonen varje dag och då var det pluntan fylld med jäger som gällde. Och jag som inte är van att åka skidor blev ju genast mer självsäker i backarna när jag var packad. Vid 15:00 så började after skin och den var vi också på varje dag såklart. Och vi hade alltid samma bord. LÄNGST fram närmast scenen. Helt underbart!


Klockan 17:00 när after skin var slut så var alla mer än lagom packade och då bar det av hemmåt till stugan MED SKIDORNA. Hade vi tur var det kvällsåkning så liftarna var öppna men vissa dagar fick vi gå hem med pjäxor. Jobbigt som fan. När vi kom hem så var det mat för dom som var hungriga och sedan började festen.
Vi hittade alltid ett nytt gäng varje dag efter after skin att festa med. Bodde dom långt bort så tog vi taxi dit.
Och jag var ju med om det skönaste: Vi satt i taxin och jag är lite småfull ber taxichauffören stänga av taxametern. Han bara: "Okej" Och så gjorde han det. Fatta vad paffa vi blev när vi fick åka halvt gratis till festen xD


Det blev ju lite småbråk och tjaffs i mellanåt men man kan inte vara iväg på en resa i en vecka med 9 pers utan sånt där. Men vi tog oss igenom det och alla var glada och nöjda när vi åkte hem.

Magsjukan försvann (var ju både magsjuk och förkyld när jag åkte) men nu är jag sjuk igen när jag kom hem. Hostar som fan verkligen. Hostar så mkt att jag inte kunde sova inatt. Och så rinner näsan och så har jag någon konstig halsbränna :( bläääh.

Och fatta vad jag har saknat Tim i veckan när Alla andra har haft någon att pussa och krama på hela tiden.
Blev helt överlycklig när jag fick träffa honom igår. Och så hade jag sån otur att jag kommer hem på en söndag, alltså samma dag som han åker tillbaka till lumpen. Så jag trodde att jag bara skulle hinna träffa honom i någon timme men då var han så jävla söt så han bestämde sig för att ta bilen till halmstad (lumpen) klockan halv fem på natten istället och sova hemma hos mig för att han ville ses längre. Så det var vad han gjorde, vi sov hos mig och det var hur underbart som helst. Och så klockan halv fem inatt åkte han. Sorligt som fan ush vill bara vara med honom hela tiden nu. Men han kommer hem på måndag så om exakt en vecka är han i mina armar igen och jag längtar så mycket!

Nu har jag precis sett på Paradise Hotel och Catja fick lämna. JÄVLA SKIT! Jag som hejade på henne. Jävla bajs.

Nu har jag inte så mycket mer att säga.
Ha de gött haj.

Några låtar som får mig att tänka på Sälen.
Låtar som spelades på after skin, låtar som jag förknippar med gänget jag bodde med eller låtar ni borde höra helt enkelt!

Den här kom på after skin. Snacka om att de va massa skåningar där eller! Röj som fan.



ÅÅÅH Den här låten asså. Högsta volym dunkades den i bilen. Det knullar i öronen när man hör den.





Lite magnus uggla också så klart. Fan vad vi sjöng :D åååh nostalgi!



Den här låten är ju bara så jävla klockren. Jag vill på resa igen! Tack som fan alla som var med!!!


Imorgon smäller det

Yes, sant som sagt. Imorgon åker vi. Dagen idag gick galant. Det trodde jag inte att den skulle göra. Jag som hade så himla mycket att göra, men det gick fint :)

Packade, sen åt jag mat och därefter tog jag mitt pick och pack och stack hemifrån. Och det var inte lite packning vill jag meddela! Såg ut som en jävla packåsna när jag klev ombord på spårvagnen. Folk måste ha skrattat inombords.

Sen mötte jag upp min kära Linn och vi gjorde några ärenden på stan. Köpte bodylotion. Niveas. Den är både för ansiktet och kroppen, skit bra faktiskt! Den är ju bra att ha nu i sälen också när det är kallt.. den skyddar mot kyla tydligen :) Skulle även till banken och ta ut pengar från mitt sparkonto men den var stängd. Så himla typiskt! Men som tur var så va älskling snäll och lånade ut pengar till mig sålänge så det löste sig =)

Sen kom Freddie in till stan och vi alla tre tog bussen hem till Tim för att hämta hans bil som vi ska låna. Fick träffa Kattiz :) (hunden) hon är så himla mycket bättre nu och hälsade så glatt på oss allihopa! Sen tog vi bilen, åkte och lämnade Freddie hemma hos honom och sen bar det av mot Kungälv. Tog en sväng förbi mc donalds på mc driven ;) köpte EN cheeseburgare. Nödvändigt :D har även handlat mat till tio pers i sälen.

Nu sitter vi hemma hos Emelie och väntar på att hon ska sluta jobbet. Hon kommer la hem vid ett tiden. Får se om vi är vakna då eller inte. Nu ska vi glo lite på gamla avsnitt av paradisehotel och chilla.

Puss <3

Nytt år ny blogg..

Tröttnade på bloggspace och valde att gå tillbaka till blogg.se!
Hoppas mina gamla läsare följer med och fortsätter läsa =)

Var på bio igår med Emelie och vi såg bröllopsfotografen. Den var skitbra! Men skulle stannat hemma och tagit det lugnt istället eftersom att jag är magsjuk. Kände mig frisk (fastän jag inte var det) och åkte iväg till stan. Mådde ju skit sen när jag kom hem och fick ta konsekvenserna hela natten. Inge kul alls!
 


Idag känns det som att magsjukan har gått över i förkylning istället. Bättre det iallafall..
Imorgon blir en lång dag med packning inför resan till Sälen, handla mat, möta upp Linn & Freddie och åka och hämta Tims bil i Linnarhult.


Puss <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0